Dagens Lunch

Måndag. V 47

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Kycklinglasagne med pesto.

Onsdag.

-Oxjärpe/salviabiffar med gräddsås och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fiskfilé med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag.

-Kycklinglasagne med pesto (innehåller nötter).

-Dubbelpanerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

-Fläskfilébitar i pepparsås med stekt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.