Dagens Lunch

vecka 38

Måndag- Sjömansbiff med smörgåsgurka.

- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

 

Tisdag- Stekt Torsk med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis.

- Pasta Carbonara.

 

Onsdag- Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

- Pannbiff med gräddsås och Norrigårdens lingonsylt..

Torsdag- Frittata med gravad lax, ost, blomkål och broccoli.

- Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris.

Fredag- Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och kokt potatis.

- Ugnstekt fisk med creme fraiche, spenatpesto, solrosfrön och kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 37

Måndag- Ostgratinerad kassler med pomadore/dijosenapssås och kokt potatis.

- Pasta med räkor i vitlök/ingefärssås.

Tisdag- Norrigårdens laxbiff med hummersås och kokt potatis.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

- Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag- Strimlad fläskytterfilé i pepparsås och stekt potatis.

- Gräddig och len fisksoppa.

Dagens Lunch

vecka 36

Måndag- Ugnstekt kummel med hummersås och kokt potatis.

Pasta med fläskfilé kryddad med timjan.

Tisdag-Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och löksky samt kokt potatis.

Citronmarinerad sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag-Kokt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

Biff med citrongräs,chili och sesamfrön,serveras med ris.

Torsdag-Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 35

Måndag-Stekt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Pannbiff med gräddsås och kokt potatis.

-Ugnstekt lax med örtsås och kokt potatis.

 

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker,kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Pasta med lax i vitvinssås.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

Fredag-Gräddig pasta med strimmlad biff och grönpeppar.

-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 33

Måndag-  Tomat-och örtbräserad kycklingfilé serveras med kokt potatis. 

- Fläskfilé med smak av timjan och vitlök och kokt potatis.

Tisdag-Mustig köttgryta med kokt potatis.

- Panerad fiskfilé med cidersås och kokt potatis.

Onsdag-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

- Chipotlebiff med kall vitlök/ingefärssås och stekt potatis.

Torsdag-Dubbelpanerad fiskfilé med ägg/dillsås och kokt potatis.

-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

Fredag-Köttfärsgratäng med potatis.

-Ugnstekt fisk med remuladesås och kokt potatis.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 32 ( 7- 11/8 )

Måndag- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

- Sjömansbiff med smörgåsgurka.

Tisdag- Stekt torsk med skirat smör och kokt potatis.

- Pasta Carbonara

Onsdag- Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

- Pannbiff med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag- Frittata med chorizo och potatis.

- Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris, alt. kokt potatis.

Fredag- Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och kokt potatis.

- Laxlåda med skirat smör.