Dagens Lunch

Vecka 5

Måndag -Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

Tisdag -Stekt Torsk med skirat dillsmör,gröna ärtor och kokt potatis.

-Fläskfilépanna med sidfläsk och kokt potatis.

Onsdag -Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås och kokt potatis.

Torsdag -Frittata med lax, ost, blomkål och broccoli serveras med kokt potatis.

-Baconlindad kycklingfilé med dragonsås och ris.

Fredag -Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och stekt alt kokt potatis.

-Ugnsgratinerad fisk med crème fraiche och spenatpesto av solrosfrön.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 4

Måndag.

- Enkelpanerad kummel med persiljesås och kokt potatis.

-Skinkstek med senapssås och rotmos.

Tisdag.

-Kokt palt med skirat smör och lingonsylt.

-Citronrimmad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

-Biff med citrongräs, chili och sesamfrön, serveras med ris.

Torsdag.

-Salviakryddad blandfärsbiff med tomat/löksås och stekt potatis.

-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

Fredag.

-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 3

Måndag 13/1

-Kryddlax med örtsås och kokt potatis.

-Pasta Bolognese.

Tisdag 14/1

-Oxjärpe med gräddsås, pressgurka och rotfruktsmos.

-Dubbelpanerad fiskfilé med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag 15/1

-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Fläskfärsbiff med salviasås och kokt potatis.

Torsdag 16/1

-Kycklinglasagne.

-Benfri fläskkotlett med senapssås och stekt potatis.

Fredag 17/1

-Strimmlad biff i gräddig grönpepparsås serveras med pasta.

-Dubbelpanerad fisk med café de Paris cremé fraiche och kokt potatis.

Dagens Lunch

vecka 47

Måndag- Ugnstekt fisk med spenat/tomat,toppad med räkor serveras med hummersås och kokt potatis.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag- Oxjärpe med gräddsås,pressgurka och rotfruktsmos.

Dubbelpanerad fiskflé med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Fläskfärsbiff med salviasås och kokt potatis.

Torsdag- Benfri fläskkotlett med senapssås och stekt potatis.

-Ärtsoppa med plättar, sylt och grädde.

Fredag-Dubbelpanerad fisk med café de Paris cremé fraiche och kokt potatis.

-Strimmlad biff i gräddig grönpepparsås serveras med pasta.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 46

Måndag- Krämig kycklinggratäng med soltorkade tomater och örter serveras med pasta.

-Enkelpanerad fisk med citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag-Färskostgratinerad fisk med hummersås och kokt potatis.

-Köttfärslasagne.

Torsdag-Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

-Svantes älgskavsgryta med potatismos och rårörda lingon.

Fredag-Marinerad fläskfilé med kall créme fraiche bearnaisesås och potatisgratäng.

-Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 45

Måndag

-Fläskschnitzel med cafédeparissås och stekt potatis.

-Chipottlekryddad pannbiff med rosmarinsky och kokt potatis.

Tisdag

-Mustig köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

Onsdag

-Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt, serveras med kokt potatis.

-Laxlåda med skirat dillsmör.

Torsdag

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Kreolsk fläskfilégryta serveras med ris.

Fredag

-Gräddig och len fisksoppa.

-Fläskfilébitar i pepparsås och stekt potatis.