Dagens Lunch

Vecka 21

Måndag-Fläskfilébitar med tomat, basilika och vitlökssås samt stekt potatis alt pasta.

- Panerad fiskfilé med citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Abbes mustiga kycklinggryta med kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng.

- Panerad fiskfilé med sardell/kaprissmör och kokt potatis.

Dagens Lunch

Vecka 20

Måndag-Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag-Stekt Torsk med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis.

-Pasta Carbonara.

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med gravad lax, ost, blomkål och broccoli.

Fredag-Mörmarinerad benfri fläskkotlett med rosmarinsky och kokt potatis.

-Ugnsgratinerad fisk med creme fraiche, spenat pesto med solrosfrön samt kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 19

Måndag- Ostgratinerad kassler med pomadore/dijosenapssås och kokt potatis.

- Pasta med räkor i vitlök/ingefärssås.

Tisdag- Norrigårdens laxbiff med hummersås och hemlagad potatismos.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Pannbiff med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Stängt

Fredag- Stängt

 

Dagens Lunch

vecka 18

Måndag- Stängt

 

Tisdag- Stängt

 

Onsdag-Kokt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

Biff med citrongräs,chili och sesamfrön,serveras med ris.

Torsdag-Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt.

Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 17

Måndag-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat toppad med räkor samt kokt potatis. 

- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Viltskav med Norrigårdens kokt potatis och lingonsylt.

 

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Laxlåda med skirat smör.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

Fredag-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Måndag Annandag påsk stängt

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Pasta med räkor i vitlök och ingefärssås.

Tisdag 3/4

-Köttgryta med smörgåsgurka samt kokt potatis.

-Norrigårdens laxbiff med hummersås och kokt potatis.

Onsdag 4/4

-Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fisk med dill/äggsås och kokt potatis.

Torsdag 5/4

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

Kycklingbiff med varm tomat- ört och löksås och kokt potatis.

Fredag 6/4

-Fläskfilébitar i pepparsås och stekt potatis.

-Gräddig och len fisksoppa.