Dagens Lunch

Vecka 39

Måndag-Fläskfilébitar i tomat/basilikasås och stekt potatis.

- Currydoftande fiskgratäng med kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Mustig lammgryta med rotsaker och rosmarin serveras med kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med sardell/kaprissmör och kokt potatis.

Dagens Lunch

Vecka 38

Måndag-Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag-Stekt Torsk med skirat smör och kokt potatis.

-Pasta Carbonara.

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med gravad lax, ost, blomkål och broccoli.

Fredag-Fläskkarré med salviasås och stekt potatis. 

-Ugnsgratinerad fisk med creme fraiche,spenatpesto med solrosfrön samt kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Måndag. V 37

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Pasta med räkor i vitlök/ingefärssås.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag.

-Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fiskfilé med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag.

-Gräddig och len fisksoppa.

-Fläskfilébitar i pepparsås med stekt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

vecka 36

Måndag- Enkelpanerad Kummel med hummersås och kokt potatis.

- Fläskfilé i gräddig timjan och vitlöksås serveras med stekt alt. kokt potatis.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat- och löksky serveras med kokt potatis.

Citronmarinerad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

- Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag- Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 35

Måndag-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat toppad med räkor serveras med vitvinssås och kokt potatis. 

- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Laxlåda med skirat smör.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Viltskav med Norrigårdens potatismos och lingonsylt.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

Fredag-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 29

Måndag- Fläskkarré med tomatsås och stekt potatis.

- Rimmad Sej med remuladesås och kokt potatis.

Tisdag- Laxlåda med skirat smör.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Chipotlekryddad pannbiff med kall mango/chutneysås och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Ugnsgratinerad kassler med tomat/spenat, dijonsenapssås samt stekt potatis.

- Fiskgratäng med kokt potatis.

OBS Fredag stänger restaurangen 12,30