Dagens Lunch

vecka 22

Måndag- Enkelpanerad fisk med persiljesås och kokt potatis.

-Fläskfilepasta med timjan och vitlök.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och lök sky serveras med kokt potatis.

Citronrimmad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrgårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- STÄNGT

Fredag- STÄNGT

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 21

Måndag- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

-Ugnstekt spättafilé med basilika och tomat. Toppad med räkor, serveras med kokt potatis

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Laxlåda med skirat smör.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Fläskfärsbiff med salviasås och kokt potatis.

Torsdag-Ärtsoppa med fläsk och för dig som äter det serveras även plättar med sylt och grädde.

-Köttfärslasagne.

Fredag-Pasta med strimlad biff i grönpepparsås.

-Dubbelpanerad fisk med Café de Paris Crème fraiche, serveras med kokt potatis.

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 20

Måndag

-Rostbiffbitar i vitlökssås med tomat och basilika, serveras med stekt potatis.

-Varmrökt lax med citronsås och kokt potatis.

Tisdag

-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

-Ugnsstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag

-Färskostfylld fiskrulad med hummersås och kokt potatis.

-Köttfärslasagne.

Torsdag

-Majspanerad fisk med kall örtsås och kokt potatis.

-Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

Fredag

-Marinerad fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng.

-Panerad fiskfilé med sardell och kaprissmör och stekt potatis.

 

Dagens Lunch

Måndag. V 19

-Fläskschnitzel med örtsås och stekt alt kokt potatis.

-Chipottle kryddad pannbiff med kall ingefära och vitlökssås.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Mustig köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag.

-Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt, serveras med kokt potatis.

-Dubbelpanerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Ostgratinerad Kassler med tomat och spenat serveras med dijonsenapssås och kokt potatis.

Fredag.

-Gräddig och len fisksoppa.

-Fläskfilébitar i pepparsås och potatisgratäng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 18

Måndag -Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Rimmad Torsk med remulade och kokt potatis.

Tisdag -Fläskfilépanna med sidfläsk och kokt potatis.

-Pasta med lax.

Onsdag STÄNGT

Torsdag -Viltskav med kokt potatis och lingonsylt.

- Baconlindad kycklingfilé med dragonsås och ris.

Fredag -Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och stekt potatis.

- Ugnsgratinerad fisk med créme fraiche och spenatpesto av solrosfrön serveras med kokt potatis.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 10

Måndag-Kycklingpasta med bacon.

- Enkel panerad fisk med citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Bruna bönor serveras med stekt fläsk och korv. Samt en halv semla till dessert.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Färskostgratinerad fisk med hummersås och kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås, smörgåsgurka och stekt potatis.

-Fiskgratäng med kokt potatis.