Dagens Lunch

Vecka 33

Måndag.

- Älgskav med lingonsylt och kokt potatis.

-Enkelpanerad Kummel med persiljesås och kokt potatis.

Tisdag.

-Salviakryddad blandfärsbiff med tomat/löksky och kokt potatis.

-Citronrimmad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag.

-Kokt palt med skirat smör och lingonsylt.

-Biff med citrongräs, chili och sesamfrön, serveras med ris.

Torsdag.

-Schnitzel med sardell och kaprissmör serveras med stekt potatis.

-Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag.

-Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 29

Måndag-Kycklingdrumstick med BBQ-sås och kokt potatis.

- Laxlåda med skirat smör.

Tisdag-Älgskav med kokt potatis.

- Rimmad Sejfilé med remulade och kokt potatis.

Onsdag- Wallenbergare med gröna ärtor, gräddsås och lingonsylt serveras med stekt potatis.

-Högrevsgryta med kokt potatis och smörgåsgryta. 

Torsdag- Karrékotlett med pepparsås och kokt potatis.

-Sejfilé med remulade och kokt potatis. 

Fredag- Fläskfilé med tomat/vitlökssås och stekt potatis.

-Pasta med kyckling i dragonsås.

-Köttgryta med kokt potatis och smörgåsgurka.

Dagens Lunch

Vecka 28

Måndag -Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

Tisdag -Stekt Torsk med skirat dillsmör,gröna ärtor och kokt potatis.

-Fläskfilépanna med sidfläsk och kokt potatis.

Onsdag -Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås och kokt potatis.

Torsdag -Frittata med lax, ost, blomkål och broccoli serveras med kokt potatis.

-Baconlindad kycklingfilé med dragonsås och ris.

Fredag -Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och stekt alt kokt potatis.

-Ugnsgratinerad fisk med crème fraiche och spenatpesto av solrosfrön.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

vecka 27

Måndag- Enkelpanerad fisk med persiljesås och kokt potatis.

-Fläskfilepasta med timjan och vitlök.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och lök sky serveras med kokt potatis.

Citronrimmad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrgårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

-Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 26

Måndag- Kycklingdrumsticks med fransk potatissallad och BBQ-sås.

-Marinerad fläskkarré med creme fraiche bea och kokt potatis.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Fiskgratäng med kokt potatis.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rödbetor, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Benfri fläskkotlett med salviasås och kokt potatis.

Torsdag-Ärtsoppa med fläsk och för dig som äter det serveras även plättar med sylt och grädde.

-Köttfärslasagne.

Fredag-Pasta med strimlad biff i grönpepparsås.

-Dubbelpanerad fisk med Café de Paris Crème fraiche, serveras med kokt potatis.

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 25

Måndag

-Krämig Kycklinggratäng med kokt potatis.

-Enkelpanerad fisk med citronsås och kokt potatis.

Tisdag

-Marinerad fläskkarré med salviasås och kokt potatis.

-Ugnsstekt fisk med kall örtsås och kokt potatis.

Onsdag

-Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

-Köttfärslasagne.

Torsdag

-Köttgryta med kokt potatis och smörgåsgurka.

-Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

Fredag

-Midsommarbuffé 200:-