Dagens Lunch

Vecka 13

Måndag-Stekt Palt med skirat smör och lingonsylt.

-Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

-Strimlad biff i grönpepparsås serveras med stekt potatis och smörgåsgurka.

-Fiskgratäng serveras med kokt potatis.

Tisdag-Stekt torsk med skirat dillsmör, gröna ärtor  och kokt potatis.

-Fläskfilépanna med sidfläsk och kokt potatis.

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Baconlindad kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med lax, ost, blomkål och broccoli serveras med potatis.

Fredag-Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och stekt potatis alt kokt potatis. 

-Ugnsgratinerad fisk med crème fraiche och spenatpesto av solrosfrön serveras med  kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

vecka 12

Måndag- Enkelpanerad kummel med hummersås och kokt potatis.

-Fläskfilepasta med timjan och vitlök.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och lök sky serveras med kokt potatis.

Citronrimmad sej rygg med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrgårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- Raggmunk med stekt sidfläsk och lingonsylt.

- Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag- Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 11

Måndag- Fläskfilepasta med oregano och basilika.

-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat. Toppad med räkor, serveras med kokt potatis

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Panerad fisk med örtgräddfilssås. Serveras med kokt potatis.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Fläskfärsbiff med salviasås och kokt potatis.

Torsdag-Köttfärslasagne.

-Mustig lammgryta med rotsaker och rosmarin serveras med kokt potatis.

Fredag-Dubbelpanerad fisk med ägg och dillsås, serveras med kokt potatis.

-Pasta med strimlad biff i gräddig grönpepparsås.

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 10

Måndag-Kycklingpasta med bacon.

- Enkel panerad fisk med citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Bruna bönor serveras med stekt fläsk och korv. Samt en halv semla till dessert.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Färskostgratinerad fisk med hummersås och kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås, smörgåsgurka och stekt potatis.

-Fiskgratäng med kokt potatis.

Dagens Lunch

Måndag. V 9

-Fläskschnitzel med örtsås och stekt alt kokt potatis.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Mustig köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag.

-Oxjärpe med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

-Majspanerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Ostgratinerad Kassler med tomat och spenat serveras med dijonsenapssås och kokt potatis.

Fredag.

-Gräddig och len fisksoppa.

-Fläskfilébitar i pepparsås och stekt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.