Dagens Lunch

Måndag. V 47

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Kycklinglasagne med pesto.

Onsdag.

-Oxjärpe/salviabiffar med gräddsås och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fiskfilé med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag.

-Dubbelpanerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

-Fläskfilébitar i pepparsås med stekt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

vecka 46

Måndag- Enkelpanerad Kummel med hummersås och kokt potatis.

-Fläskfilepasta med timjan och vitlök.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat- och löksky serveras med kokt potatis.

Citronmarinerad Sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrgårdens lingonsylt.

- Biff i gräddig tomat och rosmarinsås serveras med kokt potatis.

Torsdag- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

- Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

Fredag- Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 45

Måndag-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat toppad med räkor serveras med vitvinssås och kokt potatis. 

- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Laxpudding med skirat smör.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Viltskav med Norrigårdens potatismos och lingonsylt.

Torsdag-Köttfärslasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

-Fiskgratäng med kokt potatis.

Fredag-Laxlåda med skirat smör.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 44

Måndag-Fläskfilébitar i tomat/basilikasås och stekt potatis.

- Currydoftande fiskgratäng med kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Mustig lammgryta med rotsaker och rosmarin serveras med kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Stängt, trevlig helg.

Dagens Lunch

Vecka 43

Måndag-Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag-Stekt Torsk med skirat smör och kokt potatis.

-Pasta med kyckling i tomat/gräddsås.

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med gravad lax, ost, blomkål och broccoli.

Fredag-Fläskkarré med salviasås och stekt potatis. 

-Ugnsgratinerad fisk med creme fraiche,spenatpesto med solrosfrön samt kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 29

Måndag- Fläskkarré med tomatsås och stekt potatis.

- Rimmad Sej med remuladesås och kokt potatis.

Tisdag- Laxlåda med skirat smör.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Chipotlekryddad pannbiff med kall mango/chutneysås och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Ugnsgratinerad kassler med tomat/spenat, dijonsenapssås samt stekt potatis.

- Fiskgratäng med kokt potatis.

OBS Fredag stänger restaurangen 12,30