Dagens Lunch

vecka 7

Måndag- Majspanerad  alt dubbelpanerad fisk med hummersås och kokt potatis.

-Fläskfilepasta med timjan och vitlök.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och lök sky serveras med kokt potatis.

Citronrimmad sej med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrgårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- Raggmunk med stekt sidfläsk och lingonsylt.

- Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag- Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 6

Måndag- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat. Toppad med räkor, serveras med kokt potatis

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Panerad tork med skirat smör och gröna ärtor. Serveras med kokt potatis.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Fläskfärsbiff med salviasås och kokt potatis.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Mustig lammgryta med rotsaker och rosmarin serveras med kokt potatis.

Fredag-Dubbelpanerad fisk med ägg och dillsås, serveras med kokt potatis.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 5

Måndag-Fläskfilébitar i tomat/basilikasås och stekt potatis.

- Majspanerad fisk (Alaska Pollock) med  citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Färskostfylld fiskrullad med hummersås och kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås, smörgåsgurka och stekt potatis.

-Fiskgratäng med kokt potatis.

Dagens Lunch

Vecka 4

Måndag-Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag-Stekt Torsk med skirat smör och kokt potatis.

-Fläskgryta med kokt potatis och smörgåsgurka.

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Baconlindad kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med lax, ost, blomkål och broccoli.

Fredag-Mörmarinerad fläskkotlett med rosmarinsky och stekt potatis. 

-Ugnsgratinerad fisk med crème fraiche och spenatpesto av solrosfrön och kokt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Måndag. V 3

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag.

-Norrigårdens laxburgare med hummersås och potatismos.

-Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag.

-Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fiskfilé med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag.

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

-Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag.

-Gräddig och len fisksoppa.

-Fläskfilébitar i pepparsås och stekt potatis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.