Dagens Lunch

Hela December serverar vi julbord mot beställning.

Ring och boka på 0921-10351

Öppnar åter för lunch 2018-01-15

God Jul och Gott Nytt År

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 47

Måndag- Ostgratinerad kassler med pomadore/dijosenapssås och kokt potatis.

- Pasta med räkor i vitlök/ingefärssås.

Tisdag- Norrigårdens laxbiff med hummersås och hemlagad potatismos.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

- Chipottlekryddad pannbiff med kall vitlöks/ingefärssås och stekt potatis.

Fredag- Strimlad fläskytterfilé i pepparsås och stekt potatis.

- Gräddig och len fisksoppa.

Dagens Lunch

vecka 46

Måndag- Ugnstekt kummel med hummersås och kokt potatis.

Fläskfilébitar kryddad med timjan och vitlök samt stekt potatis.

Tisdag-Salviakryddad blandfärsbiff med tomat och löksky samt kokt potatis.

Citronmarinerad sejrygg med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag-Kokt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

Biff med citrongräs,chili och sesamfrön,serveras med ris.

Torsdag-Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag-Schnitzel med sardell/kaprissmör och stekt potatis.

Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 45

Måndag-Ugnstekt Rödspätta med spenat och tomat toppad med räkor samt kokt potatis. 

- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Laxlåda med skirat smör.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Viltskav med Norrigårdens potatismos och lingonsylt.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta mede kokt potatis.

Fredag-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 44

Måndag-Fläskfilébitar med tomat, basilika och vitlökssås samt stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med tomat serveras med varm örtsås och kokt potatis.

Tisdag-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Abbes mustiga kycklinggryta med kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad Strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng.

- Panerad fiskfilé med sardell/kaprissmör och kokt potatis.

Dagens Lunch

Vecka 35

Måndag-Stekt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

-Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Pannbiff med gräddsås och kokt potatis.

-Ugnstekt lax med örtsås och kokt potatis.

 

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker,kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

-Pasta med lax i vitvinssås.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

Fredag-Gräddig pasta med strimmlad biff och grönpeppar.

-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.