Dagens Lunch

Vecka 29

Måndag- Fläskkarré med tomatsås och stekt potatis.

- Rimmad Sej med remuladesås och kokt potatis.

Tisdag- Laxlåda med skirat smör.

- Köttgryta med smörgåsgurka och kokt potatis.

Onsdag- Köttfärslimpa med gräddsås, hemkokt lingonsylt och kokt potatis.

- Dubbelpanerad fisk med ägg/dillsås och kokt potatis.

Torsdag- Chipotlekryddad pannbiff med kall mango/chutneysås och stekt potatis.

- Panerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Ugnsgratinerad kassler med tomat/spenat, dijonsenapssås samt stekt potatis.

- Fiskgratäng med kokt potatis.

OBS Fredag stänger restaurangen 12,30

 

Dagens Lunch

vecka 28

Måndag- Enkelpanerad Kummel med hummersås och kokt potatis.

- Fläskfilé i gräddig timjan och vitlöksås serveras med stekt potatis alt pasta.

Tisdag- Salviakryddad blandfärsbiff med tomat- och löksky serveras med kokt potatis.

- Enkelpanerad kummel med remuladesås och kokt potatis.

Onsdag- Kokt palt med skirat smör och Norrigårdens lingonsylt.

- Biff med citrongräs, chili och sesamfrön serveras med ris.

Torsdag- Älgstek med fransk potatissallad.

- Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis.

Fredag- Fläskfilébitar i timjan/vitlökssås samt stekt potatis,

- Kycklingfilé med fransk potatissallad.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 27

Måndag-Ugnstekt spättafilé med spenat och tomat toppad med räkor serveras med vitvinssås och kokt potatis. 

- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.

Tisdag-Oxjärpe med gräddsås serveras med rotfruktsmos och pressgurka.

- Laxlåda med skirat smör.

Onsdag-Baconlindad kycklingfilé med rostade rotsaker, kryddig gräddfilssås och stekt potatis.

- Viltskav med Norrigårdens potatismos och lingonsylt.

Torsdag-Kycklinglasagne.

-Äpplen och rosmarininkokt högrevsgryta med kokt potatis.

Fredag-Spättafilé med cidersås och kokt potatis.

-Gräddig pasta med strimlad biff och grönpeppar.

 

 

 

 

Dagens Lunch

Vecka 26

Måndag-Marinerad fläskkarré med BBQ sås och Norrigårdens potatissallad alt kokt potatis.

- Panerad fiskfilé med citronsås och kokt potatis.

Tisdag-Fläskfilébitar i timjan och pepparsås serveras med  stekt potatis.

- Ugnstekt fisk med örtaioli och kokt potatis.

Onsdag- Marinerat kycklingbröst med örtkryddad tomatsås och ris alt kokt potatis.

- Köttfärslasagne.

Torsdag- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

- Senapspanerad strömming med kall örtsås och kokt potatis.

Fredag- Marinerad fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng.

- Panerad fiskfilé med sardell/kaprissmör och kokt potatis.

Dagens Lunch

Vecka 25

Måndag-Sjömansbiff med smörgåsgurka.

-Panerad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag-Stekt Torsk med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis.

-Marinerad fläskkarré med salviasås och stekt potatis

Onsdag-Fiskgratäng med sparris och kokt potatis.

-Pannbiff med gräddsås, Norrigårdens lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag-Stekt kycklingfilé med dragonsås och ris.

-Frittata med gravad lax, ost, blomkål och broccoli.

Fredag-Midsommar buffé och dans runt midsommarstången.

Boka bord. 0921-10351

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Lunch

Måndag Annandag påsk stängt

-Ostgratinerad kassler med pomadore/dijonsenapssås och kokt potatis.

-Pasta med räkor i vitlök och ingefärssås.

Tisdag 3/4

-Köttgryta med smörgåsgurka samt kokt potatis.

-Norrigårdens laxbiff med hummersås och kokt potatis.

Onsdag 4/4

-Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

-Dubbelpanerad fisk med dill/äggsås och kokt potatis.

Torsdag 5/4

-Majspanerad fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis.

Kycklingbiff med varm tomat- ört och löksås och kokt potatis.

Fredag 6/4

-Fläskfilébitar i pepparsås och stekt potatis.

-Gräddig och len fisksoppa.